Col·labora

Col·labora

La Troca és un projecte comunitari i se sosté gràcies a la implicació de totes aquelles persones que, des de diferents experiències i camps de coneixement, l’enriqueixen cada dia.

L’equip que fa possible la Troca està format per 8 persones contractades i més de 40 persones que col·laboren en diferents àmbits i amb diferents graus d’implicació. Ens trobem un cop al mes a les assemblees plenàries per traçar les línies estratègiques del projectes, fem formacions relacionades amb la docència i l’acompanyament a persones, així com celebracions trimestrals.

Si vols col·laborar amb nosaltres, hi ha moltes maneres de fer-ho: parelles lingüístiques, suport a l’espai Canalla amb infants de 0 a 3 anys, dinamització de l’aula TIC, suport a l’aula, comunicació, suport administratiu, etc. Clicant al següent botó veuràs diferents possibilitats (i si no la trobes, proposa la teva!)

Fes-te sòcia

El principal repte que La Troca afronta actualment té a veure amb la sostenibilitat i és la seva consolidació econòmica. Malgrat hem aconseguit la sostenibilitat d’aproximadament un terç del pressupost mitjançant el conveni de gestió comunitària de La Lleialtat, continuem treballant permanentment amb la incertesa de no saber amb quin finançament, quines subvencions, podrem comptar l’any vinent.

Aquesta inestabilitat constant dificulta el funcionament i amenaça periòdicament la continuïtat de La Troca, doncs no hem aconseguit la redacció d’un conveni propi amb l’Ajuntament que ens doni un horitzó estable de treball. Per part de la Generalitat la perspectiva és encara menys encoratjadora, doncs els recursos invertits en EpA, no només no preveuen un increment, sinó que més aviat la tendència és retallar-los.

Fes-te sòcia i ajuda’ns a seguir embolint la Troca!