Ajornades les Sessions Plenàries de La Troca

set. 26, 2017

Des de la Troca, Escola Comunitària de Formació Permanent, volem manifestar el nostre total rebuig a les accions repressives practicades pel govern espanyol contra el dret a decidir del poble català.

La situació viscuda durant la darrera setmana ens remet a temps en què la llibertat d’expressió era obertament perseguida i castigada, posant en seriós perill drets bàsics que semblaven intocables en un estat autoanomenat democràtic. En aquest context polític ens veiem obligades a posposar les sessions plenàries del Procés Participatiu per concretar els eixos bàsics de la futura Escola Comunitària de Formació Permanent a Sants, que teníem convocat pels propers 28 i 29 de setembre i 6 i 7 d’octubre, i fem una crida a la mobilització per la llibertat.

Portem més de mig any treballant en l’organització d’aquest procés participatiu i ens agradaria que la participació en les sessions de debat sigui àmplia i diversa, i pensem que això no serà possible mantenint unes dates que es preveuen incertes.

Per tot això, aplacem la convocatòria de les sessions plenàries pels dies:

Dimecres 25 d’octubre, 17h: quines són l’oferta i les necessitats formatives de les persones joves i adultes de Sants?

Dijous 26 d’octubre, 17h: què necessita saber una persona jove o adulta avui en dia?

Divendres 27 d’octubre, 17h: quin model pedagògic volem?

Dissabte 28 d’octubre, 10:30h: Model de gestió i construcció de xarxa amb entitats i serveis dels barris de Sants.

Et pots inscriure al següent enllaç: https://goo.gl/forms/Dp4m0yFMUK4O2nrv2